Luna de miere. Traditii peste care poti sari

 


     Iubirea este o adevarata industrie in lumea contemporana. Tot ce tine de acest sentiment poate fi cuantificat din punct de vedere economic. Nu scapa nici nuntile si evident, ceea ce urmeaza, mai precis luna de miere.


     Suntem bombardati cu fel si fel de oferte care mai de care mai avantajoase si mai luxuoase pentru ca nu-i asa, luna de miere trebuie sa fie perfecta si de aceea nu trebuie nici sa facem economii ci evident, sa ne lasam prada unei frenezii a cumparaturilor si cheltuielilor pe te miri ce servicii care mai de care mai „romantice”.


     Prin urmare, s-au creat in timp traditii care nu au nicio legatura cu nunta in sine ori cu luna de miere ci mai degraba cu pofta furnizorilor de servicii. Pofta de a vinde cat mai mult, cat mai scump, la cat mai multe cupluri. De aceea, daca in perioada de pregatire a nuntii te gandesti deja si la planificarea lunii de miere, poti tine cont de sfaturile de mai jos, eliminand o parte din traditiile futile ale societatii de consum moderne:


luna de miere     Zborul la clasa Intai


E minunat sa zbori cu avionul la clasa Business dar nu neaparat necesar. Cu exceptia catorva destinatii mai exotice, un zbor cu avionul nu dureaza la fel de mult ca o calatorie cu trenul. Prin urmare, nici nu ar trebui sa conteze foarte mult drumul ci doar destinatia. Ce veti face odata ajunsi acolo. Calatoria pe care ati inceput-o impreuna e principalul obiectiv.


     Tinute speciale pentru luna de miere


Tuturor ne place sa ne reinnoim putin garderoba inainte de o calatorie importanta si nu e nimic rau in asta. Nu trebuie insa sa exagerezi. Din nou, conteaza in primul rand experienta pe care o vei impartasi cu noul tau sot si nu hainele in care o vei face. Nu trebuie sa iti faci o gaura in buget.


     Rezervarea unui apartament special „Honeymoon”


E un lucru care are mare legatura cu consumerismul despre care am amintit in primele paragrafe. Experienta din luna de miere nu depinde insa de marimea camerei sau de serviciile extra de care nu ai nevoie dar pe care le primesti la pachet cu un apartament special pentru cei aflati in luna de miere. Nu trebuie sa iti faci griji ca vacanta voastra nu va fi una speciala decat daca cheltuiti impreuna sume astronomice pentru asta.


     Pachetele „romantice” de la hotel


O alta metoda de a stoarce bani de pe tinerii indragostiti este sa le oferi fel si fel de servicii banale pe care sa le aduni intr-un ciorchine de pachete carora sa le atasezi cuvantul „romantic”. Doar tu si cu noul tau sot stiti care sunt lucrurile de care aveti cu adevarat nevoie. Si ce anume inseamna romantic pentru voi. Nu spunem ca trebuie sa faci o luna de miere spartana dar nici sa te lasi sa cazi in plasa agentiilor de marketing nu e o solutie.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro