Rochie nasa. Rochii superbe pentru nunta.

 

 


   Ca si parinti spirituali ai mirilor, nasii sunt dupa tinerii casatoriti, cele ai importante persoane care participa la cununie. Nasa cu precadere, de aceea si tinuta ei trebuie sa fie deosebita.


   Tinuta nasei trebuie sa fie remarcata dar niciodata sa concureze cu cea a miresei, de aceea se recomanda designurile mai simple si orice alta culoare in afara de albul specific miresei (sau culoarea rochiei de mireasa daca se allege o tinuta mai exotica). De asemenea trebuiesc evitate si tonurile mai deschise precum bejul sau griul deschis deci, daca urmeaza sa fi nasa la o nunta fi foarte atenta la aceste detalii.   Nasa poate purta de asemenea peste rochie o bluza de aceeasi culoare si pantofi cu tocuri nu foarte inalti. Nu recomandam coafurile cu parul lasat liber, parul strans in coc precum cel al miresei fiind cea mai recomandata optiune iar daca alegeti palaria, fiti atente sa cumparati o rochie scurta.


 


rochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nuntarochii de nasa pentru nunta


  Alte articole din aceasta categorie

      Cocuri nasa
      Buchete nasa
      Rochii nase fara bretele
      Rochii de seara pentru nase
      Rochii de seara pentru nase plinute

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro