Rochii de Ocazie

rochie de ocazie Rochii de gala stilate pentru soacre

Esti nerabdatoare, fiul sau fiica ta isi va oficia cununia in curand, ai emotii parca mai mari decat ai avut in urma cu ani buni, la propria ta nunta. Nu vei mai fi in centrul atentiei dar cea mai importanta fiinta din viata ta isi va sarbatori cea mai frumoasa zi de pana acum. Iar o asemenea zi trebuie sarbatorita cum se cuvine...

[...]

rochie de ocazie Rosa Clara, colectia cocktail

Sa nu ne intelegeti gresit, rochiile de mireasa sunt favoritele noastre. Cu toate acestea, o nunta nu se rezuma doar la mireasa si mire ba chiar mai mult, zeci sau poate chiar sute de alti oameni sunt implicati direct intr-un asemenea eveniment.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele
Rochii soacra mica si soacra mare
Rochii mama miresei sau mama mirelui

Rochii Domnisoare de Onoare

rochie de domnisoara de onoare Rochii maro pentru domnisoarele de onoare

Nunta e un eveniment special, de o insemnatate foarte mare, poate chiar cel mai important eveniment din viata ta. E normal sa o planifici cu cea mai mare atentie si in acelasi timp e normal sa nu faci rabat de la costuri, calitate, frumusete, atunci cand te ingrijesti de toate aspectele legate de ea.

[...]

rochie de domnisoara de onoare Rochii oranj pentru domnisoarele de onoare

Putini sunt cei care se gandesc la culoarea oranj atunci cand isi pregatesc nunta. Sigur, pentru o nunta de toamna, portocaliul, maroul si oranjul par alegerile cele mai bune. Pentru o nunta de primavara, vara sau iarna insa, alegerile de obicei implica rosu, alb, verde, albastru si alte culori din aceasta gama.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro