Rochii de mireasa alb cu rosu

 


 Cine spune ca o rochie de mireasa trebuie sa fie neaparat alba? Sau complet alba?

In ultima vreme, din ce in ce mai multe tinere mirese aleg si alte culori sau incearca sa asorteze albul cu altceva, dorind sa alunge putin din monotonia monocromatica. In plus, poate chiar tema nuntii este multicolora, cere un plus de culoare care se poate regasi si in rochia de mireasa.Una dintre cele mai simple dar si mai placute asortari de culoare in ceea ce priveste rochia de mireasa, care sa se potriveasca de asemenea cu florile, in special cu trandafirii sau lalelele, este cea dintre alb si rosu. Esti curioasa cum arata o astfel de rochie de mireasa? Nici o problema, Korina.ro iti pune la dispozitie in cele ce urmeaza o galerie care contine cateva dintre cele mai frumoase modele de rochii de mireasa alb cu rosu astfel incat sa iti poti face o idee si de ce nu, sa iti alegi deja modelul preferat.

Sunt modele superbe si deosebite, create cu atentie maxima pentru cele ami distinse si mai frumoase si speciale viitoare mirese.


Galerie Rochii de mireasa alb cu rosu


 


rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu rochii de mireasa alb cu rosu    Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro