Machiaj mirese

 


   Machiajul este la fel de important pentru o tanara mireasa precum accesoriile, coafura sau buchetul. El scoate in evidenta trasaturile speciele, feminine, imbunatatind aspectul per total si oferindu-i miresei posibilitatea de a fi remarcata si de a se afla, asa cum se cuvine, in centrul atentiei tuturor.


   Vizita la salon pentru a testa diferite machiaje trebuie facuta inainte de nunta cu suficient timp pentru a-ti permite sa analizezi toate posibilitatile pe care stilistul ti le poate oferi si in acelasi timp pentru a o alege pe cea mai buna.


   Vrei ca machiajul tau sa fie superb in ziua nuntii dar nu esti hotarata ce sa alegi. Korina.ro te ajuta cu o galerie superba de machiaje din care poti alege. 


 


machiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasamachiaj mireasaAlte articole din aceasta categorie

      Coafuri mireasa par blond
      Accesorii par mireasa
      Rochii de primavara Val Stefani
      Rochii mireasa Milva
      Pantofi de mireasa eleganti 2014

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro