Coafuri mireasa par mediu

 


   Chiar daca ai impresia ca ai terminat cu organizarea nuntii, greul incepe abia la sfarsit, atunci cand ai nevoie sa iti faci programarile la coafor, cosmetica, stilist sau salonul de infrumusetare.


   Spre deosebire de miresele care aleg frizuri cu parul scurt, cele care au o lungime medie, au aparent mai multe optiuni de alegere. Cu atat mai greu este insa sa ne hotaram, cu cat oferta de coafuri este mai bogata si avem la dispozitie atatea si atatea idei care toate ne iau ochii.


   E greu sa te decizi dar, iata ca ai ajuns in locul potrivit. Urmatoarea galerie de poze iti vor face o idee despre ce coafuri se potrivesc cel mai bine cu parul de lungime medie, coafuri superbe din care cu siguranta ai ce alege.


Galerie coafuri mireasa par mediu.


 


 coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu coafuri mireasa par mediu    Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro