Coliere Mireasa

 


   O vestimentatie completa de mireasa nu se poate rezuma doar la rochia de mireasa, oricat de frumoasa ar fi aceasta. Rochia trebuie pusa in evidenta atat prin frumusetea celei care o poarta cat si prin selectia de accesorii si bijuterii. Extrem de importante sunt de aceea colierele si lantisoarele pe care miresele le poarta la gat, bijuterii care pot consolida sau dimpotriva eleganta unei tinute perfecte.


    Sunt atat de multe modele de bijuterii disponibile pe piata incat si cei mai hotarati oameni ar sta mult pe ganduri pentru a le alege pe cele mai potrivite. Unele tinute se potrivesc cu perle, altele nu, dar sunt si tinute care pot fi scoase in evidenta de multe modele de coliere. 


   Pentru a-ti face o idee de inceput a ceea ce inseamna aceste accesorii, iata mai jos o galerie de coliere, lantisoare si perle pentru a incadra cu succes colierul si gatul unei mirese. 


 


coliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasacoliere mireasa   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro