Mirese cu ochelari

     


       Porti ochelari si urmeaza sa te casatoresti? Nu te gandi tot timpul ca asta ar fi vreun incovenient si ca iti trebuie lentile de contact. O mireasa care poarta ochelari poate arata destul de bine si poate degaja o personalitate puternica. 


      Daca sunteti genul de persoana care a purtat mereu ochelari de vedere, sa nu renuntati la ei in ziua nuntii si sa va luati lentile de contact, pentru ca astfel nu va veti simti comfortabil daca nu sunteti obisnuite cu ele si puteti avea mari probleme.

     Decizia cheie pe care trebuie sa o luati este daca veti purta ochelarii vostri obisnuiti, pe care ii purtati de obicei (caz in care trebuie sa asortati rochia si coafura cu aceastia pentru a arata cat mai bine) sau veti purta alti ochelari care sa se asorteze ei cu rochia si coafura voastra.

       Asa cum cumparati pantofi sau diferite accesorii pentru par, cumparati si ochelari care sa mearga  cu stilul vostru  si sa se asorteze cu rochia de mireasa. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca nu trebuie sa schimbati stilul ci sa urmati linia, cumparand ochelarii potriviti pentru forma fetei tale. Daca vei fi o mireasa clasica, cea mai buna  optiune pentru ziua nuntii sunt niste ochelari micuti,usori si delicati, iar daca vrei ceva ma indraznet, alege niste ochelari cu rame colorate de tip retro.

     Daca o sa porti ochelari la nunta nu incerca  sa incarci prea mult partea superioara a corpului (zona gatului,a capului) cu prea multe accesorii pentru ca atunci acestia nu vor mai fi bine observati. Alege  o bijuterie simpla, cum ar fi un colier, toate in concordanta cu croiala rochiei pe care o vei purta la nunta. Pentru multe mirese, ochelarii sunt o parte din identitatea lor.  Iata cateva imagini adorabile cu mirese care poarta ochelari : 

 

mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari mirese cu ochelari

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro