Accesorii par mireasa

 


   Nu toate miresele se multumesc cu o coafura, fie ea cat se poate de deosebita, care sa nu fie pusa in evidenta de accesorii si bijuterii speciale. Unele aleg sa isi decoreze parul cu coronite, altele cu flori sau brose deosebite. Accesoriile pentru par pot avea aproape orice forma, design sau stil, cu conditia sa se potriveasca cu tunsoarea si coafura. Cele mai intalnite modele sunt decorate atent cu cristale swarowski si sunt confectionate din aur, argint sau alte metale pretioase.


   Pentru a va face o idee despre ceea ce inseamna astazi accesoriile de par pentru mireasa, va recomandam sa aruncati o privire pe galeria de mai jos, o selectie bogata de suberbe accesorii de par pentru mirese.


 


 


 accesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasaaccesorii par mireasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro