Accesorii Mire

accesorii mire Veste elegante pentru costumele de mire

Cu aceasta ocazie, va vom oferi o parte din colectia de veste elegante de costume Menís Warehouse, accesorii elegante pentru orice mire. Si pentru ca gusturile difera de la un om la altul, ne-am straduit sa selecta aceste veste astfel incat sa acoperim o gama cat mai larga de nuante si de modele.

[...]

accesorii mire Batiste mire

Costumul de mire se poate tranforma brusc daca adaugam un strop de culoare pe el, reprezentat de o batista colorata care iese discret din buzunarul de la piept. Batista, la fel ca si cravata, papionul, esarfa, braul sau vesta adauga stil si eleganta costumului de mire.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele

Costum Mire

costum mire Costume de mire 2017 Black Tux

Ne-am delectat in acest an impreuna cu fel si fel de galerii de rochii si aranjamente florale, pentru toate gusturile si pretentiile. O nunta nu se rezuma insa doar la aceste detalii, importanta fiind si alegerea costumului de mire.

[...]

costum mire Costume pentru miri plinuti

Cand vorbim despre nunta si despre organizarea ei, de cele mai multe ori ne gandim la mireasa si la domnisoarele de onoare, rareori la mire. Si asta pentru ca, nu-i asa, e ziua Ei cea mare, mirele fiind oarecum pe planul doi.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro