Accesorii Mire

accesorii mire Veste elegante pentru costumele de mire

Cu aceasta ocazie, va vom oferi o parte din colectia de veste elegante de costume Menís Warehouse, accesorii elegante pentru orice mire. Si pentru ca gusturile difera de la un om la altul, ne-am straduit sa selecta aceste veste astfel incat sa acoperim o gama cat mai larga de nuante si de modele.

[...]

accesorii mire Batiste mire

Costumul de mire se poate tranforma brusc daca adaugam un strop de culoare pe el, reprezentat de o batista colorata care iese discret din buzunarul de la piept. Batista, la fel ca si cravata, papionul, esarfa, braul sau vesta adauga stil si eleganta costumului de mire.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele

Costum Mire

costum mire Costume de mire 2017 Black Tux

Ne-am delectat in acest an impreuna cu fel si fel de galerii de rochii si aranjamente florale, pentru toate gusturile si pretentiile. O nunta nu se rezuma insa doar la aceste detalii, importanta fiind si alegerea costumului de mire.

[...]

costum mire Costume de mire de la Jos. A. Bank

Pentru multi oameni, nunta este cel mai important eveniment al vietii. De aceea, majoritatea celor care isi pregatesc nunta, incearca pe cat posibil sa nu lase intamplarii niciun detaliu, astfel incat totul sa fie perfect. Iar unul dintre cele mai importante detalii este alegerea costumului mirelui.

[...]

Vezi toate articolele
Nu rata articolele

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro